Menu Sluiten

Schutte zadels

Zadelatelier Schutte is gespecialiseerd in het leveren van zadels voor vele paardenrassen. Bij Hestyr kunt u terecht voor de Ijslander-lijn van zadelatelier Schutte.

Paard en ruiter staan centraal als het gaat om een correct passend zadel. In samenwerking met het Zadelatelier Schutte maakt Hestyr zadels die persoonlijk worden afgestemd op u en uw paard. In goed overleg met de ruiter wordt er samen gezocht naar de juiste samenstelling en uitvoering van het nieuwe zadel. Welke rijdiscipline u ook volgt, een goed passend zadel verhoogt het rijplezier en is de weg naar betere prestaties.


De modellen van de Schutte-Icelandic hebben allemaal een ander type boom. Hierdoor is er voor elk type en vorm paard een zadel beschikbaar. Alle modellen zijn uit te voeren met zowel dubbelblad als monoblad. Daarnaast is er een ruime keus in de vorm en type wrong, de plaatsing van de wrong, het type kussens, de soort en kleur leer en uiteraard alle andere details zoals biesjes en ringetjes.


Alle tarieven staan vermeld op de tarievenlijst – Voor de service en garantie kunt u contact opnemen via info@hestyr.nl.


Schutte Comfort
Schutte Change
Schutte Tölt
Schutte Bera